Afbraak van gifstoffen

Een DNA-test kan inzicht geven in genetische factoren die van invloed zijn op de manier waarop het lichaam gifstoffen afbreekt en elimineert. Door genetische variaties in genen die betrokken zijn bij het ontgiftingsproces te identificeren, kunnen er gepersonaliseerde leefstijladviezen worden gegeven om de efficiëntie van het afbreken van gifstoffen te verbeteren en de blootstelling aan schadelijke stoffen te verminderen. Enkele voorbeelden van leefstijladviezen zijn:

DNA-inzichten / gezondheidsaspecten

Een DNA-test wordt opgedeeld in verschillende gezondheidsaspecten om de resultaten overzichtelijker en relevanter te maken voor de persoon die de test ondergaat. Genetische informatie kan een breed scala aan inzichten geven over iemands gezondheid, en het is nuttig om deze informatie te categoriseren om een beter begrip te krijgen van de verschillende genetische invloeden op iemands welzijn.

Door de resultaten van een DNA-test op te delen in verschillende gezondheidsaspecten, kunnen zowel de persoon die de test ondergaat als zorgverleners de informatie gebruiken om gerichte aanbevelingen en interventies te ontwikkelen die zijn afgestemd op iemands unieke genetische profiel.