Stofwisseling

Een DNA-test kan inzicht geven in genetische factoren die verband houden met iemands stofwisseling, waaronder energieverbruik, vetopslag en de verwerking van voedingsstoffen. Op basis van deze genetische informatie kunnen gepersonaliseerde leefstijladviezen worden gegeven om de stofwisseling te optimaliseren en een gezond gewicht te bevorderen. Enkele voorbeelden van leefstijladviezen zijn:

DNA-inzichten / gezondheidsaspecten

Een DNA-test wordt opgedeeld in verschillende gezondheidsaspecten om de resultaten overzichtelijker en relevanter te maken voor de persoon die de test ondergaat. Genetische informatie kan een breed scala aan inzichten geven over iemands gezondheid, en het is nuttig om deze informatie te categoriseren om een beter begrip te krijgen van de verschillende genetische invloeden op iemands welzijn.

Door de resultaten van een DNA-test op te delen in verschillende gezondheidsaspecten, kunnen zowel de persoon die de test ondergaat als zorgverleners de informatie gebruiken om gerichte aanbevelingen en interventies te ontwikkelen die zijn afgestemd op iemands unieke genetische profiel.